Élet-Stílus

Békés volt a kapitányváltás

Az új szövetségi kapitány, Egervári Sándort kinevezése határozatlan időre szól. Az MLSZ pénteki közleményéből egyebek mellett az is kiderül, hogy békésen zajlott le a kapitányváltás.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapján megjelent közleményből kiderül, hogy a kapitányváltásra a legnagyobb békében került sor. Csányi Sándor elnök és Vági Márton főtitkár több alkalommal tárgyalt a 48 éves holland szakemberrel és képviselőjével, a megbeszélések pedig végig barátságos hangulatban zajlottak. Az elnökség elismeri, hogy Koemannal előbbre lépett a válogatott, és sok sikert kíván neki a továbbiakban.

A jelenleg szabadságát töltő holland edző sajnálja, hogy a megkezdett utat nem járhatja végig, de tiszteletben tartja a szövetség vezetőinek újításra törekvő szándékát, s azt nem kívánja akadályozni.

Egervári Sándor kinevezése határozatlan időre szól, ő helyét szintén határozatlan időre az U21-es csapat mellett Róth Antal, a Szombathelyi Haladás eddigi edzője veszi át.

Nyilasi Tibor pedig sportigazgató lesz, hozzá tartozik majd az utánpótlás-nevelés, az edzőképzés, a gyermekfutball, a női szakág, a futsal és az amatőr futball szakmai támogatása. Both József is a szövetség alkalmazottja lesz, szakmai-képzési igazgatóként Nyilasi munkáját segíti majd, különösen az utánpótlás-nevelésben.

Csertői váltja Róth Antalt

Csertői Aurél lett a Haladás új vezetőedzője, miután Róth Antal az U21-es válogatottat irányítja a jövőben. A klub honlapján Czeglédy Csaba alpolgármester elmondta, két tréner neve jött szóba, közülük a Haladás legnagyobb sikerét elérő, a csapattal tavalyelőtt bronzérmet szerzett szakember mellett döntöttek. (MTI)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik