Élet-Stílus

Nem minden spanyol csókolózik a kamerák előtt – videó

Joan Capdevila, a spanyolok világbajnok védője nem volt hajlandó kamerák előtt csókolózni a riorterrel, mint csapattársa, Iker Casillas.

A dél-afrikai vb egyik legemlékezetesebb pillanata az volt, amint Iker Casillas, a világbajnok spanyol válogatott csapatkapitánya a döntő után a kamerák a előtt megcsókolta barátnőjét, az őt újságírói minőségben faggató Sara Carbonerót.

Az 1999-es argentin szépségkirálynő-választás győztese, Romina Belluscio is megpróbálkozott valami hasonlóval a vb-cím ünneplése során az amúgy házas Joan Capdevilánál, aki felnevezett, majd sietősen távozott, amikor Belluscio azt tudakolta nála, hajlandó-e vele kamerák előtt csókolózni, mint Casillas tette barátnőjével.

Capdevila nem állt kötélnek



Casillas és Sara Carbonero

A kommentárok megjegyzik, valószínűleg ez volt az első olyan alkalom, amikor egy futballista nem volt hajlandó megcsókolni egy szépségkirálynőt – és pikírten ehhez hozzáteszik -, vagy bármilyen nőt…

Getafe-játékost igazolt a Real

A Getafe fiatal játékosával, Pedro Leonnal erősítette meg keretét a Real Madrid. A 23 éves jobbszélső hat évre kötelezte el magát a fővárosi csapathoz, mely nem hozta nyilvánosságra, hogy mennyit fizetett érte a Getafénak. Helyi lapok értesülései szerint ugyanakkor 10 millió euró körüli összeg volt a játékos ára – írta az MTI.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik