Élet-Stílus

A nagy hátsó népszerűbb, mint valaha

A trendszakértő szerint a nyár slágerei a formás, méretes hátsók.

A Daily News számolt be arról, hogy a latin-amerikaiaknál és főleg az afrikaiaknál a nagy hátsó évek óta divat. Abban, hogy az Egyesült Államokban is egyre népszerűbbé válnak a formás, méretes hátsók, a trendelemző, Sharon Graubard szerint főleg az etnikai különbségek játszanak szerepet.

Persze nem elhanyagolható az ismert személyek hozzáállása sem. Ebben a tekintetben is vannak példaképek, akik hátsójuknak – is – köszönhetően vívták ki a publikum elismerését. Jennifer Lopez, Beyonce vagy épp Serena Williams sikeréhez kétségkívül formás hátsófele is hozzájárult. A hírességek az évek során tanulták meg, hogyan kovácsolhatnak erényt adottságukból: Serena Williams egy interjújában például arról mesélt, hogy sokáig féltékeny volt Venusra, amiért rajta minden ruha remekül állt.

Azoknak sincs okuk az aggodalomra, akikkel a fenékkérdést illetően a természet szűkmarkúan bánt. Divatguruk dolgoznak azon, hogy bárkinek lehessen méretes hátsója. Már kapni azokat az alsóneműket, amelyek a kérdéses testrészt növelik meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik