Élet-Stílus

Vacsora madártávlatban

Bár az éttermek esetében a legfontosabb szerep maguknak az ételeknek jut, nagy súllyal esik latba választáskor a hely hangulata is. A Dinner in the Sky esetében ez majdhogynem felülmúlhatatlan.

A Dinner in the Sky elengedhetetlen kellékei közé tartozik a toronydaru és a különleges hangulatot tovább fokozza, hogy a vendégek négypontos biztonsági övvel szerelt székekben foglalhatnak helyet – írja a Burzsuj blog. A cég Magyarországon is aktívan képviselteti magát, ám egyelőre főleg céges rendezvények kapcsán veszik igénybe a szolgáltatásaikat.

A 22 fős lebegő étteremben, Magyarországon eddig már 20 rendezvényt tartottak. A Burzsuj blognak a cég marketingese, Zoltán Szilvia elmondta, hogy sokakat annyira magával ragadott az élmény, hogy újra és újra visszajárnak. A lebegő vacsora komoly előkészületeket igényel; szabaddá kell tenni a területet és a toronydarut is a megfelelő helyszínre kell szállítani. A kiválasztott helyszínek is passzolnak a lebegő étterem exkluzivitásához: a toronydaru feltűnt már a Citadellán, a Műjégpályán és a Gellért-hegyen is, de a hazai képviselő tárgyal már egy Lánchíd-közeli helyszínről is.

Ajánlott linkek:

Vacsorázz a város felett (Burzsuj Blog)
Dinner in the Sky Hungary (a hivatalos oldal)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik