Élet-Stílus

Csányi Sándor is ott volt a vb-döntőn

A Magyar Labdarúgó Szövetség új elnöke a helyszínen tekintette meg a spanyol-holland meccset.

Közel volt a tűzhöz az OTP első embere, akit nemrégiben választottak az MLSZélére. Testközelből láthatta, ahogy Iker Casillas, a spanyol válogatott kapusa felemeli a győztesnek járó trófeát a johannesburgi Soccer City Stadionban.

AZ MLSZ ELNÖKE A JOBB FELSŐ SAROKBAN ÜNNEPLI A SPANYOL SIKERT:

Csányi élete egyik legnehezebb feladatának nevezte megválasztása után a szövetség irányítását. Első nyilatkozataiban arról beszélt, az elnökség tagjaival szeretnék elérni, hogy minél többen kezdjenek el focizni, ehhez pedig megteremtenék az alapvető feltételeket – a többi közt a Bozsik-programot is újraindítják majd.

Ahogy arról már beszámoltunk, a Puskás Ferenc Stadion helyén új stadion építésére is ígéretet kapott, azóta pedig az egyik építőipari holding már fel is ajánlotta segítségét a megvalósíthatósági tanulmány ingyenes elkészítése formájában.

Csányi Sándor még a dél-afrikai utazása előtt adott interjút a Napi Gazdaságnak. Elmondta, az állam nem hitelprogramokkal segíti majd a sportágat, hanem a profi labdarúgás piaci feltételeinek megteremtésével.

Kiemelten fontosnak tartja az adózási feltételek megváltoztatását, valamint a marketing-tevékenységek fejlesztését. Erwin Koeman menesztésével kapcsolatban Csányi Sándor azt mondta: “a kapitánykérdés semmiképpen nem lehet pénzkérdés”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik