Élet-Stílus

A spanyol-német meccsen harmadszor futott a pályára

Mario Ferrinek hívják a spanyol-német elődöntőn a pályára rohanó drukkert, aki történetesen olasz állampolgár.

Lám, milyen messzire képes az ember utazni azért, hogy üzenetét átadja a nagyvilágnak. A Spanyolország-Németország világbajnoki elődöntő elején egy szurkoló rohant a pályára, akit rövid időn belül a biztonságiak kitessékeltek a játéktérről.

A drukker egy jellegzetes pólóban, vuvuzelával a kezében szaladt a gyepre. Mára kiderült, egy lelkes Cassano-drukkerről van szó, aki mindenáron Marcelo Lippi tudomására szerette volna hozni, hogy a támadónak a válogatottban lenne a helye.

A Sampdoria csatára valóban nem volt az olasz válogatott keret tagja. A drukker bizonyos Mario Ferri, aki korábban már kétszer berohant a pályára hivatalos labdarúgó mérkőzésen.

2009. november 14-én az Olaszország-Hollandia barátságos találkozón igyekezett felhívni magára és kedvencére a figyelmet, akkor “Cassanót a válogatottba” felirattal a hátán.

2010. június 16-án a Sampdoria-Napoli bajnokin tette meg ugyanezt, akkor maga Antonio Cassano jelezte neki, jobb, ha elhagyja a játékteret.

Dél-Afrikában aztán a következő üzenet volt olvasható Ferri “supermenes” pólóján: “Cassanót a válogatottba! Lippi, hát nem megmondtam?!” – utalva ezzel az olasz csapat szégyenteljes bukására.

Íme, a háromrészes Ferri-saga:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik