Élet-Stílus

Zenés állatmentés

Nagyszabású koncertet rendeznek az árvízben bajba jutott kutyák és állatmenhelyek javára a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

2010. július 8-án, csütörtökön rendezi a Szabad Tér Színház és több állatmentő szervezet közösen azt a nagyszabású koncertet, melynek célja, hogy az árvízben bajba jutott kisállatokat és menhelyeket segítse. A rendezvény amellett, hogy magas színvonalú kulturális élményt nyújt, szeretné ráirányítani a figyelmet erre a komoly problémára is.

A koncerten fellép többek között Keresztes Ildikó, Gerendás Péter, a PaDöDö és Zorán is, akik lemondtak a fellépti díjakról. A rendezők a jegyek árából befolyt pénzt közvetlenül a bajba jutott menhelyek és az ott élő kutyák megsegítésére fordítják majd. Az érdeklődőknek lehetőségük van arra is, hogy tárgyakkal támogassák a rászoruló kisállatokat. A koncert szervezői várják a táplálékot, az állatgyógyszert, fertőtlenítőszert és mindent, ami a menhelyek felújításához, használhatóvá tételéhez szükséges.

A koncert a Szabad Tér Színház Nonprofit Kft., a Vigyél Haza Alapítvány, Zöld Zebra Állat-és Természetvédő Egyesület és a Felelős Állatbarátok Egyesülete közös vállalásában kerül megrendezésre.

Ajánlott linkek:

Koncert az árvízben bajba jutott kutyák és menhelyek számára (Szabadter.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik