Élet-Stílus

Új nemzeti stadion épülhet

Berzi Sándor lett a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) alelnöke és egyben nemzetközi igazgatója. Csányinak ígérete van egy új nemzeti stadionra.

A főtitkári poszton a várakozásoknak megfelelően Vági Márton váltja Róka Gézát, aki főtitkár-helyettesként folytatja munkáját. Az öt évre megválasztott új elnökség alakuló ülését követően Csányi Sándor elnök elmondta: a héten találkozik Erwin Koeman szövetségi kapitánnyal, s csak a következő elnökségi ülésen döntenek majd arról, hogy a jövőben ki irányítja a felnőtt válogatottat. Előtte ugyanis el szeretnék olvasni a szakmai beszámolóját.

Bánki Erik, Vizi E. Szilveszter, Berzi Sándor, Csányi Sándor, Kovács Árpád elnökségi tagok. (mti)

Bánki Erik, Vizi E. Szilveszter, Berzi Sándor, Csányi Sándor, Kovács Árpád elnökségi tagok. (mti)

A Puskás Ferenc Stadionról annyit mondott: ígéretet kapott arra, hogy annak területén egy új nemzeti stadiont építenek fel.
Az OTP Bank 57 éves elnök-vezérigazgatója kitért a labdarúgópályákon elterjedt sporthuliganizmus kérdésére is. Ennek kapcsán a megoldást a beléptető rendszerben és a jogi szabályozásban látja, majd megjegyezte: ez utóbbi ügyben már folynak a tárgyalások. „Amit ígérni tudunk: sok minden jó irányba fog változni, és hogy mindent megteszünk.

Amit viszont nem tudunk ígérni, hogy a válogatott és a klubcsapatok nemzetközi szinten egy-két éven belül lényegesen eredményesebbek lesznek. A soron következő Európa-bajnoki selejtezőket csak szerencsével vívhatjuk meg sikerrel.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik