Élet-Stílus

Vb-morzsák: Ronaldo apa lett

Cristiano Ronaldónak fia született, Klose szerint a spanyolok jók, de nem verhetetlenek. Két ember meghalt Kenyában az Uruguay-Ghána meccs után kitört verekedésben; Roger Federer szerint a futballban szükség van a videobíróra; Oscar Cardozo nem tud megbocsátani magának. Rövid vb-hírek.

Cristiano Ronaldónak fia született
Cristiano Ronaldo, a portugál válogatott és a Real Madrid sztárja meglepő örömhírt közölt vasárnap rajongóival: a kiváló támadónak nemrégiben fia született. A világ legdrágább játékosa gyermeke édesanyjáról semmilyen információval nem szolgált, mint írta, az anyuka kérése volt, hogy a kiléte maradjon titokban.

Klose: verhetők a spanyolok
A vb-n már 4 gólnál járó német csatár, Miroslav Klose úgy véli, csapata visszavághat a spanyoloknak a szerdai elődöntőben a 2008-as Eb-döntőben elszenvedett 1-0-s vereségért.
A 32 éves csatár szerint Spanyolország együttese a három legjobb közé tartozik a világon.
“Fantasztikusan játszanak, az ötgólos David Villa elképesztően jó labdarúgó, de a Paraguay elleni meccsük rávilágított arra is, hogy ők sem legyőzhetetlenek. Ezt szeretnénk bizonyítani is szerdán ellenük”

Merkel a játékosokkal sörözött

Az Argentína elleni győzelem után együtt sörözött a játékosokkal az öltözőben Angela Merkel német kancellár, akit a német válogatott tagjai hatalmas üdvrivalgással fogadtak.

Casillasnak súgtak
Iker Casillastnak megsúgták, hova lővi a büntetőt a paraguayi Óscar Cardozo. „A büntető előtt bevillant, hogy mit mondott kapustársam, Pepe Reina, aki éppen a meccs előtt beszélt arról, hogy Cardozo szereti nagy erővel a kapu bal oldalába lőni a 11-eseket. Ezért aztán oda is vetődtem és el tudtam csípni a labdát” – így Casillas.

Késelt, majd agyonverték
Két ember meghalt egy verekedésben, amely az Uruguay-Ghána negyeddöntője után tört ki Kenyában. A mérkőzés után egy társaság összeszólalkozott egy bárban, és egy férfit ellenlábasa megkéselt. A többiek ezután kíméletlenül agyonverték a tettest.

Federer: szükség van a videobíróra
A svájciak teniszklasszisa, Roger Federer szerint labdarúgásban nagy szükség van a videóvisszajátszásra. „A teniszben itt van nekünk a sólyomszem nevű berendezés, pedig mindenki tudja, hogy igazából nincs rá szükségünk. A fociban ugyanakkor égető szükség volna rá – ez kiderült a vb-n -, mégsem használják. Persze vigyáznom kell, mit mondok, hiszen a nemzetközi szövetség (FIFA) vezetője a honfitársam” – tréfálkozott Federer.

Örömmámorban Németország
Berlinben és az ország számos más városában szombaton még a késő esti órákban is százezrek ünnepelték a német válogatott Argentína elleni 4-0-ás győzelmét. Angela Merkel kancellár a ZDF televíziónak adott nyilatkozatában úgy vélekedett, hogy Németország válogatottja egyszerűen csodát művelt a kilencven perc alatt.

A sértett kegyelmet kért a tolvajnak
Kegyelmet kért egy argentin drukker annak a tolvajnak, aki június 12-én ellopta a mobiltelefonját Dél-Afrikában. A The Star című helyi napilap információja szerint a tolvaj, aki elismerte tettét, húszperces tárgyalás után öt év börtönt kapott a bíróságon.

Cardozo vigasztalhatatlan
A spanyolok elleni negyeddöntőben tizenegyest hibázó paraguayi Oscar Cardozót még az ellenfél játékosai is vigasztalták a lefújás után. A dél-amerikai futballista ezzel együtt nem tud megbocsátani magának. „Hibásnak érzem magam a kihagyott büntető miatt, ha berúgom, minden máskép alakult volna” – mondta az egygólos vereség után Cardozo.

Fernando Torres gólt lőne
Az elődöntőbe jutott spanyolok csatára, Fernando Torres adós a góllal a vb-n, de reméli, hogy az angol Wayne Rooneyval és az argentin Lionel Messivel ellentétben, neki sikerül majd betalálnia. „Nagyon remélem, hogy gólt szerzek ezen a világbajnokságon, én mindenesetre bízok magamban” – mondta a Liverpool – amúgy gólerős – támadója.

Capellót az Inter is csábította
Fabio Capello elárulta, hogy több klub is kereste – köztük a BL-győztes Inter -, de folytatja a munkát az angol válogatott élén. „Sok ajánlatom volt, de kedvelem a jelenlegi munkámat, az angol válogatottal szeretnék sikeres lenni” – mondta a 64 esztendős olasz edző, akinek a csapata a nyolcaddöntő után búcsúzott a dél-afrikai világbajnokságról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik