Élet-Stílus

Mennyit ér egy női táska tartalma?

Egy brit közvélemény-kutató cég nem kisebb dolgot szeretett volna kideríteni, mint azt, hogy mennyi értéket képesek a nők a táskáikba zsúfolni.

A felmérést a brit itsmyid.co.uk oldala végezte és úgy találták, hogy egy átlagos női táska teljes tartalma körülbelül 423 eurót ölel fel (átszámítva: több mint 120.000 forint). A legtöbb nő ráadásul minimum három bankkártyát is magával hurcol, míg 20 nőből 10-nek legalább 10, de néhányuknak még ennél is több pénz- és hitelkártya lapul a táskájában.

Egy-egy női táska legértékesebb darabja természetesen maga a pénztárca, amiben az utóbbi időben egyre kevesebb készpénz van, ezt követi a sorban a mobiltelefon, egy mp3-lejátszó és a sminkkészlet. A Daily Mail című napilap arra is rámutat, hogy ezeken túl a legtöbb brit nőnél van slusszkulcs és lakáskulcs is, 71%-uk ki sem mozdul a házból személyazonosító iratok nélkül.

Érdekes, hogy minden ötödik brit nőnek szembesülnie kellett már azzal, hogy táskáját ellopták, a többség pedig ezt követően úgy érezte, hogy a személyiségükből loptak el egy darabot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik