Élet-Stílus

Ronaldo megosztja Mourinhót és Figót

Leendő edzője megvédi, volt játékostársa bírálja a Real Madrid sztárjának viselkedését.

Cristiano Ronaldo a Spanyolország elleni vesztes nyolcaddöntő után a kamera irányába köpködve vonult le a pályáról, majd “Kérdezzék Carlos Queirozt” kiszólással intézte el a kiesés okairól érdeklődő újságírókat. A szövetségi kapitány felé irányuló kritikát aztán később megpróbálta enyhíteni, ez azonban már nem mentette meg attól, hogy viselkedése ismét szóbeszéd tárgyává váljon.

A korábbi portugál csapatkapitány, Luis Figo szerint ez a viselkedés nem illik a csapat vezéréhez. “Az én felfogásom a csapatkapitány szerepéről talán különbözik néhány más emberétől, de egy kapitánynak sikertől vagy kudarctól függetlenül mindig meg kell védenie a csapatot. Nehéz időkben is szembe kell néznie a következményekkel.” – mondta Figo.

A Real Madrid új edzője azonban levenné a terhet játékosáról. “Én nem fogom engedni, hogy a csapat összes felelőssége Ronaldo vállait nyomja. Az én csapataimban, amikor nyerünk, együtt nyerünk, amikor veszítünk, én veszítek – úgyhogy Ronaldo nyugodtan pihenhet, és élvezheti a nyaralást.” – fejtegette José Mourinho, akinek minden bizonnyal egy jó Ronaldóra is szüksége lesz, ha sikeres akar lenni csapatával.

Tippelj és nyerj velünk a Facebookon!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik