Élet-Stílus

Defoe Capello mellett kampányol

A Tottenham futballistája szerint Capello nem tehet a vb-kiesésről.

Az angolok idő előtti, és meglehetősen csúfos kiesése után Angliában felerősödtek azok a hangok, amelyek az olasz szövetségi kapitány, Fabio Capello menesztését sürgetik. A játékosok nagy része ugyanakkor úgy véli, nem a szakvezető okolható a hibákért, arról ők maguk, az instrukciókat nem követő játékosok tehetnek.

A csapatkapitány Steven Gerrard, illetve Joe Cole után ezúttal Jermain Defoeállt ki a szakember mellett, hangsúlyozva, hogy Capellónál felkészültebbet aligha talál a szövetség (FA).

„Fabio Capellónál jobb edzőt nem találunk, négy különböző európai klubbal nyert trófeákat. Részemről örülök, hogy játszhattam a keze alatt, ugyanakkor sajnálom, hogy bár Szlovénia ellen éltem a lehetőséggel, a németek ellen ez nem sikerült” – méltatta főnökét a The Guardiannak nyilatkozó futballista. „De erről nem ő tehet. A fáradság számlájára sem írnám a vb-kiesést, a németek ugyanis még nálunk is többet játszottak, pláne a Bayern játékosai. Talán a ránk nehezedő nyomás okolható – egy biztos, mi játékosok hibáztunk, és szerepeltünk mélyen az elvárások alatt.”

Tippelj és nyerj velünk a Facebookon!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik