Élet-Stílus

Balhé a hollandoknál?

Robin van Persie hisztije után Wesley Sneijder igyekezett tiszta vizet önteni a pohárba.

A hollandok ugyan négyből négy párharcot megnyerve, eddig száz százalékosan menetelnek, ám a keretben több játékos is zúgolódik – mindenek előtt a szlovákok ellen lecserélt Robin van Persie. A támadót Bert van Marwijk pihenni tessékelte a nyolcaddöntőben: az Arsenal focistája állítólag beszólt, és csapattársára mutogatott.

Az idényt végig sérülésekkel abszolváló, ennek ellenére a vb-t jól kezdő Van Persie a szlovákok ellen nem csillogott, s miután a szövetségi kapitány lecserélte, dühösen összegzett, mondván, nem ő volt a legrosszabb a pályán. A londoni úgy vélte, Wesley Sneijder még nála is gyengébb teljesítményt nyújtott, más kérdés, hogy az Inter irányítója egy góllal és egy gólpasszal zárt.

A tapasztaltabb Sneijder igyekezett lehűteni a kedélyeket, állítván, hogy közte és csapattársa között minden a legnagyobb rendben.

„Robin kijelentette, hogy ő ilyen szavakat nem használt, és én nem kételkedem a szavában. Nincs bajom vele, sohasem volt. Nyilván nem örült a cserének, ám ki boldog ilyenkor? Én teljesen megértem a reakcióját. Brazília ellen még összeszedettebbek és még összetartóbbak leszünk – nem is véletlen, ellenük legalább 120 százalék kell majd a továbbjutáshoz.”

Tippelj és nyerj velünk a Facebookon!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik