Élet-Stílus

Dunga: Javulnunk kell!

A brazil kapitány a 3-0-s győzelem ellenére is lát még hibákat a játékban. Chile szakvezetője szerint az egyéni képességek döntöttek.

Dunga úgy véli, együttese jól játszott, ám minden területen javulnia kell, ha meg akarja nyerni a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságot. “Úgy látom, sokat kell még javulnunk – kezdte értékelését a hétfő esti meccs után a szakvezető. – Nagyon szép meccset játszottunk, Chile kiválóan futballozott, jól járatta a labdát, de végig kiegyensúlyozottak voltunk, és uraltuk a mérkőzést.”

A játékosként 1994-ben vb-győztes tréner a sajtótájékoztatón külön kitért Kaká újabb sárga lapjára:
“Ez egy nagyon komoly probléma, nem szeretném, ha még egyszer eltiltanák. Nem is igazán értem, hogy a technikás játékosokat miért figyelmeztetetik lappal azonnal, a rendszeresen rugdosódók pedig miért nem kapnak semmit.”

A chilei kapitány, Marcelo Bielsa csalódott volt a találkozót követően, ám elismerte a brazil-siker jogosságát. “Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a brazilok túl erősek voltak nekünk – mondta a szakvezető. – Sajnos képtelenek voltunk lelassítani őket. Nehéz ellensúlyozni az egyéni képességek közötti nagy különbséget, s ez most sem sikerült.”

Tippelj és nyerj velünk a Facebookon!

MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik