Élet-Stílus

Lampard visszafogta magát

Frank Lampard szerint a bíró és az asszisztens kivételével mindenki látta, hogy lövése után a labda túljutott a gólvonalon, de az angol a történtek ellenére is higgadt maradt.

“Negyvenezer ember volt a stadionban, mindenki látta, hogy a lövésem után a labda a lécről a gólvonal mögé pattant, csak a bíró és az asszisztense nem. Egyértelműen hatással volt a mérkőzésre az, hogy a játékvezető nem adta meg a gól. Mi mást mondhatnék? Bagyon csalódott vagyok” – magyarázta Lampard a németek elleni súlyos vereséget és a vb-búcsút követően.

Ő is azok közé tartozik, akik úgy vélik, ilyen esetekben szükség lenne a technika vívmányaira, elsősorban a videobíróra, amitől a nemzetközi szövetség (FIFA) olyan nagyon ódzkodik.

A Chelsea középpályása, amúgy a visszajátszás nélkül is tudta, hogy a labda benn volt, de igyekezte visszafogni magát, nem vitatkozott a bíróval, holott szívesen leordította volna a fejét.

“Nem volt könnyű jó fiúként viselkedni… A doppingellenőrző helyiségben aztán televíziós ismétlésben láttam, mi történt valójában, hogy mennyire volt benn a labda. Mindenki gondolhatja, mi éreztem…” – tette hozzá Lampard, aki később még egyszer eltalálta a kapufát.

Tippelj és nyerj velünk a Facebookon!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik