Élet-Stílus

Villa ismét varázsolt – pénteki vébé gólok

Ha lemaradtál az utolsó csoportmérkőzésekről, akkor fusd át napi összefoglalónkat.

G csoport:

Végeredmény:
1.Brazília 7 pont (5-2)
2.Portugália 5 pont (7-0)
3.elefántcsontpart 4 pont (4-3)
4.Koreai NDK 0 pont (1-12)

Portugália és Brazília már a csoportmeccsek során összecsapott egymással, ez amolyan korai döntőnek beillő összecsapás lehetett volna, de így, hogy a luzitánoknak az volt a lényeg, hogy ne kapjanak sok gólt, míg a dél-amerikaiak a vereséget akarták elkerülni, egy hajtós, ám látványosnak nem annyira mondható 0-0-át produkáltak a felek. Brazília így is csoportelsőként masírozik tovább, míg Portugália a második helyen zárt.

Eredmény:
Portugália – Brazília 0-0

Portugal v Brazil

Hiyat | MySpace Video

A másik meccs már nagyobb izgalmakat hozott, főleg, hogy Elefántcsontpart már a meccs elején kétgólos előnyre tett szert – úgy tűnt Didier Drogbáék betartják ígéretüket és megszórják a Koreai NDK-t. A végére azonban elfogyott a szufla, így az afrikai csapat hősiesen, 3-0-s sikerrel búcsúzott a seregszemlétől, míg a nagyon szimpatikus koreai legénység is utazhat haza.

Eredmény:
Koreai NDK – Elefántcsontpart 0-3 (Touré 14., Romaric 20., Kalou 82.)

Korea DPR v Ivory Coast

Hiyat | MySpace Video

H csoport:

Végeredmény:
1. Spanyolország 6 pont (5-2)
2. Chile 6 pont (3-2)
3. Svájc 4 pont (1-1)
4. Honduras 1 pont (0-3)

Este Spanyolország úgy lépett pályára, hogy nyernie kell Chile ellen, ha a maga kezében akarja tudni a sorsát. Ennek megfelelően Fernando Torressék végig támadtak, David Villa pedig a 24. percben szerezte meg a vezetést, a félpálya közeléből lőtt a kirohanó chilei hálóőr által üresen hagyott kapuba. Kisvártatva Iniesta is betalált, majd Estradát állította ki teljesen feleslegesen a játékvezető. Millar csak szépíteni tudott, de a két együttes jutott tovább.

Eredmény:
Chile – Spanyolország 1-2 (Millar 47. ill. David Villa 24., Iniesta 37.)

Spain v Chile

Hiyat | MySpace Video

A csoport másik találkozója bosszantó hibákat hozott, rengeteg felesleges szabálytalanság, les és buta megoldás tarkította a meccset melyen sokáig úgy tűnt, hogy SAvájcnak egy egygólos győzelem is elég az üdvözüléshez. Ottmar Hitzfeld fiai azonban nem bírtak Hondurasszal, így számukra is befejeződött a torna.

Eredmény:
Svájc – Honduras 0-0

Switzerland 0-0 Honduras

Simão | MySpace Video

Ajánlott videó

Olvasói sztorik