Élet-Stílus

Cheryl Cole miatt ki se látszanak a munkából a plasztikai sebészek

Folyamatosan érkeznek a brit plasztikai sebészekhez nők, akik a műtétet is vállalják, csak hogy megjelenjenek arcukon a nevető-gödröcskék.

Az elmúlt két hónapban drasztikusan nőtt azoknak a pácienseknek a száma, akik vállalták a sebészeti beavatkozást is, hogy arcukon megjelenjenek a „nevető-gödröcskék.” A legtöbben Cheryl Cole-t tekintik példának és olyan extrát szeretnének az arcukra, mint amilyennel a művésznő büszkélkedik, ezért sokan még az operációt is vállalják.

A szakértők ezzel együtt a gödröcske-műtét veszélyeire hívják fel a figyelmet, hiszen egy-egy ilyen beavatkozás hosszú távú következményeit még mindig homály fedi. Az orvosok attól félnek, hogy az öregedés és a bőr rugalmatlansága miatt a gödröcskék csúnyák lesznek és természetellenesnek hatnak majd a későbbiekben. Rámutatnak arra is, hogy a műtétileg létrehozott nevetőgödrök már kezdettől hordozzák magukban azt a veszélyt, hogy természetellenesnek nézzenek ki, hiszen nem csak nevetéskor látszanak, hanem állandóan.

„Aggasztó ez a nagy érdeklődés. Úgy tűnik a nők már szinte bármire képesek, hogy leutánozzák az idoljaikat” – tette hozzá egyikük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik