Élet-Stílus

Messi a játékvezetőt hibáztatja

Az újdonsült argentin csapatkapitány szerint elnéző volt a görögökkel az üzbég bíró.

A görögök elleni 2-0-s siker utáni sajtótájékoztatón a barcelonai felrótta Ravsan Irmatovnak, hogy engedélyezte a kemény játékot, s ezzel akadályozta az argentin támadásokat. A voltaképpen sportszerű mérkőzésen ugyanakkor inkább az argentinok voltak durvák, sérülés miatt Karagunisz és Kacuranisz sem folytathatta a játékot.

„A játékvezető szemet hunyt a keményebb belépők fölött, így mi nem tudtunk úgy futballozni, ahogy szerettünk volna” – étékelt Lionel Messi. “A hajrában viszont sikerült. Ezúttal sem voltam eredményes, de örülök, hisz a csapat nyert, s ehhez én is hozzátettem a részem. Jó volt csapatkapitányként felelni az együttesért, különleges tapasztalattal lettem gazdagabb.”

A futballista kitért arra is, hogy nem szerepel a tervei között a barcelonai kapitányi szalag kivívása; elsősorban azért, mert a katalánoknál sok a meghatározó játékos.
„A Barcelona más kávéház. Több olyan tapasztalt játékos is akad, aki jóval hosszabb ideje szolgálja a klubot mint én, így a rangsorban előttem áll.”

Tippelj és nyerj velünk a Facebookon!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik