Élet-Stílus

Ingyen bulizhatunk a bécsi megafesztiválon

HIM, Billy Idol, Kim Wilde és a Pendulum is fellép a hétvégén a bécsi ingyenes Dunasziget Fesztiválon, ahol a strandolást és a bulizást lehet összekapcsolni.

A Dunasziget Fesztiválra nem csak azért lehet érdemes elmenni, mert Európa legnagyobb ingyenes szabadtéri fesztiválja, hanem mert a 42 kilométernyi strandján a koncertek között ki is lehet pihenni a tömegélményt. A fesztivál szervezői ugyanis 3 milliós látogatószámra számítanak. Így ha egyedül vágunk neki az útnak, esélyes, hogy pár régi ismerőssel pont úgy összefutunk, mint a Sziget Fesztiválon.

Ingyen bulizhatunk a bécsi megafesztiválon 1

A 4,5 kilométeren húzódó bulivonalon több mint 2000 fellépő, több mint 600 órán át szórakoztatja majd a fesztiválozókat június 25. és 27. között. Szinte minden zenei stílus rajongói megtalálják a kedvenceiket.

A bécsi szigeten pénteken többek között Billy Idol, Right Said Fred és Milow, szombaton pedig Roger Hodson, Thomas Anders, Amy Macdonald és a Thunderballs koncertjén lehet bulizni. Vasárnap a Stereo Total, Pete Hoven, AJ Antoine és számos további osztrák előadó lesz a központban. Emellett a gyermekprogramok és több mint 300 büféstand is lehetőséget nyújt majd a kikapcsolódásra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik