Élet-Stílus

Bárki tervezhet Converse-pólót

Divattervezői projekttel tiszteleg a Tankcsapda előtt a Converse. A meghirdetett pályázaton bárki indulhat egy Tankcsapda-ihletésű alkotással, a győztest pedig a Tankok választják.

A Szigeten debütálnak azok a pólók, amelyeket a Converse pályázatára készíthetnek a kreatív Tankcsapda-rajongók. Ez utóbbi is elengedhetetlen ugyanis, hogy valaki elmondhassa magáról: pólót tervezett a Convers-zel közösen. A divatmárka a pályázattal a Tankcsapda együttese előtt tiszteleg, hiszen május óta ők öltöztetik a rockkereket. Ennek megfelelően a kreatív megmérettetésen olyan pályamunkákkal lehet indulni, amit az együttes ihletett.

A győztes alkotást a Tankok választják ki, a póló ezt követően Magyarországon kerül legyártásra és a fesztiválokon, valamint a Tankcsapda webshopjában is kapható lesz. Sőt, bekerül a Converse kizárólagos magyar forgalmazójának, a Legends polcaira is. Ha mindez nem volna önmagában is elég motiváció, a pályázat győztese emellett kap 50.000 forintnyi Converse terméket, két szigetjegyet és egy egész napot a kedvenc együttesével.

Ajánlott linkek:

Itt lehet jelentkezni a pályázatra
Tankcsapda hivatalos weboldal

Ajánlott videó

Olvasói sztorik