Élet-Stílus

Argentína – Dél Korea 4-1

Johannesburg, Soccer City, 82104 néző.

Összefoglaló: Argentína már a meccs elején támadólag lépett fel, azonban egy öngóllal szerzett vezetést, Dzsu Jungról pattant saját hálójába Messi szabadrúgása. A folytatásban Higuaín talált be közelről, ám a játékrész utolsó perceiben Csung Jong kihasználta Demichelis hatalmas hibáját, 2-1-el fordultak felek.

Fordulás után Dél-Korea egyenlíthetett volna, Ki Hun azonban mellé lőtt egy ziccert és ahogy az lenni szokott ez megbosszulta magát: Sergio Agüerót állította be Maradona, az Atlético Madrid játékosa előbb Messit szöktette aki két lövéssel is próbálkozhatott, az elsőt a kapus védte, a második a kapufán csattant azonban a labda Higuaín elé került aki már nem hibázott.

Az Európa Liga-győztes argentin aztán a negyedik találatnál már feliratkozott a gólpassz listára, keresztlabdáját a triplázó Higuaínt találta meg, aki közelről fejelt a kapuba,a vége 4-1 lett.

Eredmény:
Argentína – Dél-Korea 4-1 (Dzsu Jung 17. – öngól, Higuaín 33., 76., 80. ill. Csung Jong 46.)

Higuaín harmadik, Argentína negyedik gólja:

92. PERC: Agüero ültette hintába védőjét majd kapura lőtt, azonban a labda éppencsak mellé ment – szép jelenettel zárult a mérkőzés, a játékvezető ugyanis hármat fújt a sípjába, 4-1 a vége.

91. PERC: Park Dzsi Szung ismét felbukkant, Romero azonban biztosan fogta alsó sarok felé tartó löketét.

90. PERC: Két perc a ráadás.

Így lett 3-1:

CSERE 82’
Argentína
Higuaín le, Bolatti be.

80. PERC: Agüero ezúttal előkészített, príma passza után Higuaín szerezte meg harmadik gólját.

GÓÓÓL 80’
Higuaín, Argentína
Ismét fejjel.

76. PERC: Agüero ha már beállt szöktette Messit aki kétszer is lőhetett, az elsőt a kapus védte, a második a kapufán csattant de épp így lett jó Higuaínnak aki ismét üresen állt a hosszú oldalon és közelről a hálóba passzolt, 3-1!

GÓÓÓL 76’
Higuaín, Argentína
Messi kapufája után talált be.

75. PERC: Diego Maradona megadja a lehetőséget a sógornak, ugyanis egyik lánya épp az Atlético Madrid játékosának felesége.

CSERE 75’
Argentína
Agüero váltja Tévezt.
SÁRGA LAP 74’
Heinze, Argentína
Buta kezezésért.
SZÖGLET 70’
Dél-Korea
Semmi nem lett a sarokrúgásból.

70. PERC: Higuaínnak meghozta az önbizalmát a gól, ezúttal Maxi Rodriguez passzát lőtte el kapásból.

67. PERC: Park Dzsi Szungot rúgták fel és így eszünkbe jutott, hogy nem volt nála sokat a labda a meccsen. Lehet nem annyira fekszik neki az a poszt, amit edzője elrendelt neki erre a mérkőzésre.

65. PERC: Messi ívelt be ismét egy szabadrúgást a tizenhatoson belülre, azonban nem ért bele senki, így Szung Rjong magabiztosan fogta a Jabulanit.

SZÖGLET 59’
Maxi Rodriguez, Argentína
Heinze bólintott fölé.

58. PERC: Ki Hun hagyott ki egy hatalmas helyzetet, nagyszerű indítást kapott, azonban amikor szembetalálta magát a hálóőrrel mellé lőtt. Ott lehetett volna az egyenlítés!

56. PERC: Egy szabadrúgás vágódott szögletre, a sarokrúgásból azonban semmi nem lett.

SZÖGLET 56’
Ki Hun, Dél-Korea
Balról jött a szöglet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik