Élet-Stílus

C.Ronaldo fokozott védelmet kér

Cristiano Ronaldo további védelmet igényelne az alattomos szabálytalanságok ellen. A portugál szerint a játékvezetők elnézték az ellene elkövetett kemény belépőket.

A Real Madrid szupersztárja egy kapufán kívül nem sokat mutatott az Elefántcsontpart elleni csoportrangadón, egy sárga lapot viszont összeszedett akkor, amikor Demellel egymás arcába mászva ordítoztak egy véleményes szituációt követően. A szélső úgy véli, a mérkőzés játékvezetője hagyta, hogy az afrikaiak keménykedjenek.

„A játékvezetőknek az lenne a dolga, hogy védjék a technikásabb játékosokat, hisz a védők legtöbbször szabálytalan eszközökkel igyekeznek helyzetbe kerülni” – panaszkodott a portugál a The Sun című angol bulvárlapnak.”Az elefántcsontpartiak egyik játékosa buktatott, mégis én kaptam figyelmeztetést. Hárman ugrottak oda ordibálva, mégis mit tehettem volna?”

A portugál szövetségi kapitány, Carlos Queiroz egyetértett játékosával, szerinte Ronaldo nem érdemelt sárga lapot.
„A játékvezetők nem védik a tehetséges játékosokat. Az elefántcsontpartiak több alkalommal is tekintélyt parancsoló kemény belépőkkel igyekeztek megfélemlíteni a játékosaimat. Ronaldo egy rossz bírói döntés áldozata.”

Tippelj és nyerj velünk a Facebookon!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik