Élet-Stílus

A világbajnokság hétfői találatai

Lemaradtál a meccsekről? Nézd meg gólösszefoglalónkat a vébé hétfői játéknapjáról.

E csoport:

Az oranje bemutatkozását rengeteg semleges és holland szurkoló várta, a magyarok elleni 6-1-nél látszott, van kurázsi a német-alföldiekben. Ennek megfelelően a narancssárgák nekiestek a dánoknak, az első gólig azonban így is a második felvonásig kellett várni, Busk Poulsen ráadásul saját hálójába juttatta a labdát. A hajrában még Kuyt értékesített egy kipattanó labdát, így Hollandia magabiztos 2-0-val vágott neki a tornának.

Eredmény:
Hollandia – Dánia 2-0 (Busk Poulsen 46. – öngól, Kuyt 85.)

Japán és Kamerun negyedszer találkozott egymással és két közös sorozat is tovább íródik: az afrikaiak továbbra sem tudták legyőzni az ázsiai együttest, ráadásul a Szelídíthetetlen Oroszlánok továbbra sem tudták bevenni a szamurájok kapuját.

Eredmény:
Japán – Kamerun 1-0 (Honda 39.)

F csoport:

A címvédő meglepően kezdeményezően játszott az egész mérkőzésen, egy védelmi hibának köszönhetően azonban mégis Paraguay szerzett vezetést, Alcaraz bólintott a tehetetlen Buffon hálójába egy szabadrúgás után. A fordulást követően aztán Pepe sokadik Pazar szöglete gólt eredményezett, Villar kapus futott alá a labdának, így a középen berobbanó De Rossi közelről lőtt a hálóba, 1-1 lett a vége.

Eredmény:
Olaszország – Paraguay 1-1 (De Rossi 63. ill. Alcaraz 39.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik