Élet-Stílus

Túlélési útmutató nőknek a focivébé idejére

Ne ilyenkor akarjanak férjhez menni, vagy szülni és legalább egyszer-egyszer vegyék kezükbe a sportújságot, ha beszélgetni akarnak a párjukkal.

Ilyen és ehhez hasonló jó tanácsokkal látja el az olasz nőket az a „túlélési útmutató”, ami ironikus hangvételben, a férfiak szemszögéből készíti fel a gyengébbik nemet a labdarúgó-világbajnokság hatásaira. Az útmutató szerint a nőknek tartózkodniuk kell azoktól a mondatoktól is, hogy: „nem baj, hogy nem mi nyertünk, majd legközelebb”, vagy „drágám ez csak játék”. Oda kell figyelniük arra, hogy az olyan megjegyzés, mint a „hála az égnek vb csak minden negyedik évben van”, válóok lehet.

Az olasz internetes magazin, a Pianeta Donna (Nőbolygó) azért tartotta fontosnak, hogy tippekkel lássa el a szurkoló férjjel megáldott nőket, mert egy felmérés szerint az olasz nők többségének a foci nem más, mint 22 gatyában futkározó férfi. Eszerint csak minden negyedik nő tudja mi a les és közülük csak egy tudná elmagyarázni. A magazin felhívja a nők figyelmét, hogy ne egy világbajnokság idején próbálják elérni, hogy férjük foglalkozzon velük, főleg ne a nyolcaddöntőktől kezdve.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik