Élet-Stílus

Miről szól a férfifantázia?

Néhány férfi valóban gyertyafényes vacsoráról és naplementéről álmodozik, de a többség gondolatai általában a szenvedélyes, feltétel nélküli szex körül forognak.

Dr. Elna McIntosch a Health24 szexológusa azt mondja, hogy a férfiaknak a románc valójában csupán eszköz, hogy elérjék végső céljukat, a szexuális beteljesülést – még a fantázia világában is. A szakember rámutat, hogy felmérések szerint a férfiak többsége gátlástalan szexről álmodozik, de népszerű fantázia az idegenekkel és a több emberrel való szex is.A szakember szerint ennek oka a változatosság.

A szexológus elmondja, hogy ez a férfiakat még a szexis fehérneműknél is sokkal jobban vonzza. Emellett felhívja a figyelmet, hogy a fantázia kiélése fontos, egyáltalán nem elhanyagolható a jelentősége: a fantáziájában mindenki kiélheti legbelsőbb vágyait anélkül, hogy emiatt bűnösnek kellene éreznie magát, vagy a megtorlástól kellene félnie, hiszen senki sem tud róla. A szakember azt is elárulja, nem ritka jelenség az ilyen fantáziában, hogy felcserélődnek a szerepek. Sok férfi álmodozik arról, hogy behódol, kiszolgáltatja magát egy agresszív dominának, amit az életben nem feltételenül váltana valóra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik