Élet-Stílus

Sergio Ramos szerint nem a spanyolok az esélyesek

Úgy tűnik, Sergio Ramos vállalta azt a feladatot, hogy kicsit lehűtse a spanyol szurkolókat, a játékosok válláról pedig némi terhet is levegyen.

A Real Madrid védője szerint számos csapat odaérhet a világbajnoki döntőbe, és nem szabad elfelejteni egy további fontos tényt sem:

“Egy ilyen nagy tornán mindig akadnak meglepetések. Úgy vélem, Olaszország, Brazília, Portugália és Hollandia a vébé legnagyobb esélyesei. Ezen a tornán nagyon sok jó játékost láthatunk, és ez izgalmasabbá teheti a világbajnokságot. Aggódjon inkább a többi esélyes helyettünk.

Nem akarunk a legnagyobb favorit képében tetszelegni, de természetesen nagyon erős a csapatunk, és ha lépésről lépésre haladva, tisztelve az ellenfeleket, mindent megteszünk, fontos szerepet játszhatunk.Boldog lennék, ha még július 11-én is játszanunk kellene” – mondta Ramos.

Megszólalt Alvaro Arbeola is, szerinte a brazilok a torna legfőbb esélyesei: “Nagy tapasztalatuk van, ők nyerték a legtöbb vb-aranyat, és olyan együttes, amely mindig veszélyes. Mindenki rólunk beszél, de ez egyáltalán nem segít nekünk.

Az olaszok mindig erősek, bár most nem tűnnek annyira veszélyesnek, mint korábban, ugyanakkor Anglia odaérhet a végére, nem beszélve Argentínáról – adott képet az esélyesekről Arbeola.

Argentína Nigéria ellen kezdi meg a vébét, szombaton.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik