Élet-Stílus

Hollandia-Magyarország 6-1

Megalázó vereséget szenvedett a magyar labdarúgó válogatott Hollandiától. A mieink még vezettek, aztán kaptak egy hatost.

Erwin Koeman szövetségi kapitány ezúttal két csatárral kezdett Torghelle és Priskin személyében, és kapusposzton is változtatott: ezúttal Fülöp Márton kapott lehetőséget.

Jól kezdett Hollandia, az első perctől kezdve magához ragadta a kezdeményezést, de egy kontratámadás végén Magyarország megszerezte a vezetést Dzsudzsák révén.

Tizenhat perccel később van Persieegyenlített, így félidőben Hollandia-Magyarország 1-1.
A második félidőben a narancsmezesek játszadoztak a mieinkkel, számolatlanul lőtték a gólokat, ami megalázó magyar vereséget eredményezett.

Az 56. percben Sneijder egy baloldalról beérkező beadást a kapu előtt közvetlenül lőtt a hálóba, a 64. percen pedig a Bayern klasszisa, Robben lőtt az alapvonal közvetlen közeléből Fülöp kapujába. A 71. percben van Bommel bombagóllal növelte az előnyt, ekkor már felsejlett az 1994-es 7-1-es holland győzelem réme.

A 74. percben az egy perccel korábban beálló hamburgi Elia négy cselt követően, Juhász lába között lőtt a kapunkba, igazán megalázó gól volt. A 78. percben Robben duplázott, így 6-1-es előnyhöz jutott Hollandia.

A magyar válogatott totális kudarcott vallott, tartását elveszítette a találkozó derekán.
A 85. percben Robben egy passz után megsérült, le kellett cserélni, kérdés, mekkora a baj, vajon Rio Ferdinand, Didier Drogba vagy Andrea Pirlo sorsára jut-e a hollandok klasszisa.

A meccs végén már egyik fél sem akart érdemi támadást kezdeményezni, így a játékvezető kerek 90 perc után lefújta a találkozót.

A mi szerencsénkre…

A találkozó hét gólja:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik