Élet-Stílus

Megérkezett Amszterdamba a Koeman-csapat

Megérkezett Amszterdamba a magyar labdarúgó-válogatott, amely szombaton 14 órától a világbajnokságra készülő hollandokkal vív felkészülési mérkőzést. A találkozón Németh Krisztián - valószínűleg sérülés miatt - nem léphet pályára.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapjának tájékoztatása alapján a válogatott az eredetileg kitűzött 10:45-ös indulási időponthoz képest kis késéssel vágott neki az amszterdami repülőútnak.

A megérkezés után ebéd, majd rövid pihenő szerepelt a programban, ezt követően Erwin Koeman szövetségi kapitány levezényelte első hollandiai edzését.

Az egyik külvárosi edzőcentrumban tartott tréning előtt a szakember röviden értékelte a németek elleni összecsapást, majd bő egyórás foglalkozás következett, amelyen elsősorban a védekezést gyakorolták a játékosok.

A keret tagjai közül Németh Krisztián nem tudta a többiekkel végezni a feladatokat, mivel a németek elleni találkozón elszenvedett bordasérülése még nem jött teljesen rendbe. A fiatal támadó megpróbálkozott ugyan a mozgással, de hamar kiállt a sorból, és végül csak a pálya széléről tudta nézni a társakat, s egyelőre minden jel arra mutat, hogy nem léphet pályára a szombati találkozón.

A találkozó játékvezetője a német Florian Meyer lesz. Az 14 órakor kezdődő amszterdami találkozón Christopher Bornhorst és Frank Willenborg segíti a pálya szélén Meyer munkáját, míg – az MLSZ tájékoztatása szerint – a negyedik játékvezetőként a holland Michel Winter tevékenykedik majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik