Élet-Stílus

Válogatott védőt igazolt a Fradi

Új játékosa már van, vezetőedzője ugyanakkor még nincs a Ferencváros labdarúgócsapatának. A sportnapilap szerint hamarosan változik a helyzet.

A Ferencváros labdarúgócsapatát működtető zrt. vezérigazgatója, Berki Krisztián az angol tulajdonossal történt egyeztető tárgyaláson magyar vezetőedző szerződtetését szorgalmazta, s a külföldi irányítók sem zárkóznak el hazai szakember alkalmazásától.

A Nemzeti Sport szerint az ugandai válogatott és a skót Hearts kispadján is koptató László Csaba az idén biztosan nem tér vissza a Ferencvároshoz, ellenben Prukner Lászlót szívesen látnák a zöld-fehérek, és a klub menedzsmentje már háromszor is egyeztetett a Kaposvár 49 éves edzőjével, aki azonban nem kívánta kommentálni az értesülést.

Egyelőre tehát kérdés, ki lesz a Fradi edzője (a kinevezésre azonban még a héten sor kerülhet), az viszont már bizonyos, hogy Rodenbücher István Üllői úton folytatja. Az MTK-tól érkező, kétszeres válogatott védővel három évre szóló szerződést kötöttek a zöld-fehérek, aki elsősorban magyar játékosokkal kívánják megerősíteni a keretet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik