Élet-Stílus

Dárdai hosszabbított a Herthával

Dárdai Pál újabb egy évvel meghosszabbította szerződését a német labdarúgó Bundesliga első osztályából kiesett Hertha BSC-nél .

„Tapasztalatával és hozzáállásával nagyon fontos része az új csapatunknak” – mondta róla a Hertha új vezetőedzője, Markus Babbel, aki korábban a Stuttgartot irányította.

Dárdai mostani szerződése június 30-ig szól, és korábban arról volt szó, hogy a 61-szeres válogatott játékos ősztől két évig még az amatőröknél folytatja és párhuzamosan megkezdi az edzői munkát. A kieséssel azonban új helyzet állt elő, a csapattól többen távoztak, így Dárdaira a továbbra is a profik között lesz szükség.

A 34 éves középpályás 1997 januárjában öltötte magára először a Hertha mezét, és azóta a mérkőzések számát tekintve a berlini klub történetének rekordere lett.

Dárdai Pál kedden szignálta új, 2011-ig szóló szerződését.

Törököt fogott a Bayern

Hamit Altintop egy évvel meghosszabbította a bajnok és kupagyőztes Bayernnel. A 27 éves török középpályást három éve szerezték meg a bajorok, akiknél azóta a Bundesligában 49 mérkőzésen lépett pályára és ezeken öt gólt szerzett. (MTI)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik