Élet-Stílus

A Loki a kupadöntő után ünnepel

Bár vasárnap megszerezte története ötödik bajnoki aranyérmét, egyelőre nem ünnepel a Debrecen labdarúgócsapata, mert szerdán még Magyar Kupa-döntő vár rá a Zalaegerszeg ellenében.

A debreceniek a zárófordulóban 1-0-ra kikaptak Kecskeméten, de mivel közvetlen üldözőjük, a Videoton is vereséget szenvedett Győrben, az élcsoportban nem változott a korábbi helyzet: a DVSC lett az első, a székesfehérvári csapat a második, a Győr pedig a harmadik.

A címvédő hajdúsági együttes 2005, 2006, 2007 és 2009 után ötödször végzett az élen, a sikert azonban azzal szeretné teljessé tenni, hogy a hét közepén a Puskás Ferenc Stadionban legyőzi a ZTE alakulatát.

“Egy nagyon nehéz szezonban sikerült újra aranyérmet szereznünk. Sok problémával kellett megküzdenünk, rengeteg kritikát kaptunk másoktól. Büszke vagyok a csapatra, kemény ellenfeleket előztünk meg” -összegzett röviden, majd hozzátette: “Még nincs vége idei menetelésünknek, mert szerdán szeretnénk a Magyar Kupát is elhódítani.”

A debreceni csapat a bajnoki elsőségért járó kupa és az aranyérmek átvétele után még pezsgőzött egyet, majd a játékosok és a stáb tagjai Cegléden töltötték az éjszakát, ahonnan nem haza, hanem Budapestre utaznak majd, hogy a helyszínen készülhessenek a kupafináléra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik