Élet-Stílus

Raúl távozik a Realtól?

Helyi lapértesülések szerint a Real Madrid felajánlotta Raúl González Blanco szerződésének felbontását.

Az egyik spanyol lap úgy tudja, a Real Madrid felajánlotta Raúlnak a jövő nyáron lejáró szerződésének felbontását. A 33. születésnapját június 17-én ünneplő csatár pénteken ügynökével, Gines Carvajallel a Bernabeu Stadionban tárgyalt a királyi csapat vezetőivel, ugyanakkor távozásakor nem kívánt beszélni arról, mi hangzott el a megbeszélésen.

Így marad a találgatás. A klub állítólag eltekintene attól, hogy Raúl a jelenlegi szerződésének megfelelően további egy évig a csapat szolgálatában maradjon, és ezzel szabadon, ingyen igazolhatóvá válna, egyszersmind új csapatában állandó (vagy több) játéklehetőséghez juthatna.

A gólok és a Realban lejátszott hivatalos meccsek tekintetében egyaránt klubrekorder Raúl a hírek szerint időt kért, mivel szeretné átgondolni a döntését. A madridiak 1994 óta erősítő, a spanyol sztárcsapattal többek között hatszoros bajnok, háromszoros Bajnokok Ligája-győztes korábbi válogatott támadó már nem számít meghatározó embernek a Realnál, 30 szezonbeli bajnokiján csak nyolcszor volt kezdő, de így is lőtt öt gólt.

Ronaldinho marad

A Manchester Cityvel hírbe hozott Ronaldinho a következő szezonban is az AC Milan játékosa lesz – ezt Roberto De Assis, a vb-ről lemaradó brazil labdarúgó testvére, egyben ügynöke jelentette be, a Sky Italiának adott pénteki nyilatkozatában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik