Élet-Stílus

Megbundázták a Loki BL-meccsét?

A német ARD televíziós csatorna FAKT című műsorának értesülése szerint „legalább egy meccs" bundagyanússá vált a BL mostani idényében. Az MDR tv úgy tudja, a Loki egyik mérkőzését vizsgálja az európai szövetség (UEFA).

Az információk alapján múlt szombaton az UEFA fegyelmi bizottsága „a Debrecen legalább nyolc játékosát” kihallgatta Budapesten, s egy játékosügynök is gyanúba keveredett. A FAKT című műsor szerint a Loki több találkozóját is vizsgálják.

Horváth Béla, a DVSC technikai vezetője ugyanakkor a dpa német hírügynökség megkeresésére szerdán este azt mondta, hogy semmit nem tud erről az ügyről.

Az UEFA-t egyelőre nem sikerült elérnie a német hírügynökségnek.

A Debrecen BL-meccsei

A selejtezőben:
Debrecen-Kalmar 2-0
Kalmar-Debrecen 3-1
Levadia-Debrecen 0-1
Debrecen-Levadia 1-0
Levszki Szófia-Debrecen 1-2
Debrecen-Levszki Szófia 2-0

A főtáblán:
Liverpool-Debrecen 1-0
Debrecen-Lyon 0-4
Debrecen-Fiorentina 3-4
Fiorentina-Debrecen 5-2
Debrecen-Liverpool 0-1
Lyon-Debrecen 4-0

A Debrecen története során először szerepelhetett a BL főtábláján, ahol ugyanakkor nyeretlen maradt a Fiorentina, az Lyon és az Liverpool ellenében. A selejtezőben a svéd Kalmar, az észt Levadia Tallinn és a bolgár Levszki Szófia volt a csapat ellenfele.

Az UEFA a nemzetközi bundabotránnyal összefüggésben vizsgálódik egy másik, korábbi debreceni összecsapással kapcsolatban is: május elején több játékost kihallgattak a svájci Young Boys elleni, 2008-as UEFA Kupa-párharccal kapcsolatban. A debreceniek amúgy rutinellenőrzésnek nevezték a vizsgálatot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik