Élet-Stílus

Továbbra is a Megasztár a kedvenc

Tartotta magát nézettségben, a harmadik és egyben utolsó tavaszi Megasztár casting-adás, de a borzalmas idő hatására sokan néztek katasztrófafilmet is.

A hét legnézettebb műsora lett a tavaszi utolsó Megasztár-casting, lenyomta még az RTL-Klub népszerű szappanoperáját, a Barátok közt-öt is a listák éléről. A tehetségkutató műsort – valószínűleg a hétvégi szörnyű időjárás közbenjárása – már 1,78 millióan nézték. Ezzel megelőzte az 1,69 milliós legjobb eredménnyel büszkélkedő Mátyás király-téri szappanoperát.

Kategóriájában a legjobban a Napló szerepelt, a hírműsorok közül az RTL-híradót nézték a legtöbben, sőt a filmek közül is a csatorna által sugárzott Holnapután nyerte meg a nézők tetszését. A Királynő a nagy felhajtás ellenére sem érdekelt kimagaslóan sok embert, csupán a tévénézők egy negyedét kötötte le. Jól szerepelt viszont az OzoneNetwork most indult valóságshow-ja, a 2030. Főleg a 30 és 39 év közötti férfiak és nők választották, 2,2%-os közönségaránnyal verte a közvetlen konkurenseit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik