Élet-Stílus

Dzsudzsák az év csapatában

A Goal.com év végi értékelőjében Dzsudzsák Balázst is beválogatta a holland bajnokság (Eredivisie) 2009/2010-es szezonjának csapatába.

A PSV magyar balszélsőjéről az internetes szaklap hollandiai tudósítója – a Dzsudzsák esetleges manchesteri szerződését korábban felvető – Stefan Coerts azt írta, hogy az idényben az eindhoveni csapat, illetve a bajnokság egyik legjobb játékosává nőtte ki magát, amit 14 gólja és 13 gólpassza is bizonyít.

A 23 éves válogatott szélső teljesítményéről és elismertségéről sokat elárul, hogy az álomcsapatba ő fért be egyedül a bronzérmes PSV-ből, a mezőnyjátékosok közül pedig a Feyenoord védője, Ron Vlaar mellett csak ő nem az aranyérmes Twente vagy az ezüstérmes Ajax futballistája.

Dzsudzsákot épp ezért több együttessel is összeboronálták – télen elsősorban spanyol csapatok – Deportivo la Coruna, Valencia, Atlético Madrid – érdeklődéséről lehetett hallani, míg tavasszal a Goal.com azon futballisták közé jelölte, akik esetleg pótolhatnák Manchesterben a tavaly nyáron távozó portugál Cristiano Ronaldót.

eredivisie, az év csapata a goal.com szerint

Piet Velthuizen (Vitesse) – Gregory van der Wiel (Ajax), Ron Vlaar (Feyenoord), Douglas (brazil, Twente), Jan Vertonghen (belga, Ajax) – Demy de Zeeuw (Ajax), Theo Janssen (Twente) – Bryan Ruiz (costa rica-i, Twente), Siem de Jong (Ajax), Dzsudzsák Balázs (PSV) – Luis Suárez (uruguayi, Ajax)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik