Élet-Stílus

Magára marad a Honvéd

A T-Mobile telekommunikációs cég nem hosszabbítja meg június 30-ig szóló névadó, főtámogatói szerződését a Honvéd vízilabdacsapatával.

A vállalat közleménye szerint továbbra is jelentős segítséget nyújt a pólós szakosztályt is magába foglaló Budapesti Honvéd Sportegyesületnek, s ezt a csapatot működtető szakosztály és a klub vezetőinek, játékosainak személyes találkozón jelentette be.

Egyesek szerint a T-Mobile kiszállásával nehéz helyzetbe kerülhet a Honvéd, amely az idén az alsóházi rájátszásban szerepelt, végül az ötödik helyen végzett a férfi ob I-ben.

A 11 évvel ezelőtt megkötött és többször megújított szerződés időtartama alatt nagy sikereket ért el a gárda: a magyar bajnokságban hat arany-, egy ezüst- és három bronzérmet nyert a csapat, emellett a Magyar Kupában kétszer, a magyar Szuperkupát háromszor hódította el. Az együttes legnagyobb bravúrját 2004-ben érte el, amikor előbb az Euroligában, majd az európai Szuperkupában is első helyen végzett.

A T-Mobile ugyanakkor nem hagyja el teljesen a Honvéd vízilabdacsapatát, a közleményében jelezte, hogy a továbbiakban kommunikációs partnerként segíti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik