Élet-Stílus

Kiállítás gyermekeink jövőjéről

Idén május 15-16-án már harmadik alkalommal rendezik meg azt a kiállítást, ami a 0-14 éves korosztálynak szóló programokat és fejlesztési lehetőségeket gyűjtötte össze.

Minden gyerek más és más, épp ezért előfordul, hogy olykor még a szülőknek és a pedagógusoknak is nehézséget okoz eldönteni, melyik lenne nekik a legmegfelelőbb képességfejlesztő program. A legtöbb esetben ahhoz, hogy a szülők valóban a legjobbat válasszák nem mindig elég a közeli barátok, barátnők véleménye, esetleg tapasztalata. A Gyermekeink Jövője kiállítás három éve azért jött létre, hogy pótolja ezt a felmerült hiányt és segítséget nyújtson azzal, hogy összegyűjti a minőségi programokat és a fejlesztési lehetőségeket.

Többek között képességfejlesztő játékok forgalmazói, könyvkiadók, tehetséggondozó és fejlesztő intézetek, nyelvi képzők és mozgásterapeuták mutatják majd be május 15-16-án a Millenáris Parkban a lehetőségek legszélesebb skáláját. A látogatók idén először nyári programok, táborok kínálatában is válogathatnak, emellett részt vehetnek kerekasztal-beszélgetéseken is.

Ajánlott linkek:

Gyermekeink jövője weboldal

Ajánlott videó

Olvasói sztorik