Élet-Stílus

Gera: rossz érzés a döntőben veszíteni

Gera Zoltán, Fulham magyar légiósa csalódottan nyilatkozott az elveszített Európa Liga-döntőt követően.

„Szép eredmény, hogy ideáig eljutottunk, de mindannyian nagyon csalódottak vagyunk amiatt, hogy nem mi nyertünk, nagyon rossz érzés a döntőben veszíteni” – nyilatkozta az Európa Liga fináléját közvetítő Story TV-nek Gera Zoltán, aki 15605 méter tett meg, azaz sprintelt, futott, sétált a 120 perc során, és e tekintetben csapata legjobbja volt.

Mindez meg is viselte az izmait. A 31 éves magyar támadó elárulta, hogy a találkozó végén begörcsöltek a lábai, elsősorban a vádlija fájt. Persze a szíve még jobban…

„Úgy kezdtünk, ahogy szoktunk a nemzetközi meccseken, a biztonságos védekezésből igyekeztünk támadásokat vezetni. Az első félidő a spanyol csapaté volt, a másodikban viszont mi voltunk a jobbak, voltak lehetőségeink, de sajnos ők rúgták a győztes gólt.”

Gera megjegyezte, az előző, nehezebb idény után nagyszerűen sikerült az idei szezonja, és ez annak is betudható, hogy Roy Hodgson edző megtalálta a számára leginkább ideális posztot. A csatár mögött amolyan árnyékékként szerepelt az utóbbi időben, ezáltal hat gólig jutott az Európa Ligában. „Most igyekszem kipihenni magam, rám is fér a lazítás, hiszen nagyon fárasztó szezonon vagyok túl” – tette hozzá a Fulham magyarja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik