Élet-Stílus

Ronaldóék megelőzték Puskásékat

A Cristiano Ronaldo és Gonzalo Higuaín termékenyebb, mint a Real Madrid legendás duója, Puskás Ferenc és Alfredo Di Stéfano - írta a Marca.

Cristiano Ronaldo mesterhármassal, Gonzalo Higuaín pedig egy góllal járult hozzá a Real mallorcai győzelméhez, ezzel ketten már 51 bajnoki gólnál járnak a szezonban, kettővel többet szereztek, mint a vonatkozó klubrangsort eddig vezető Puskás Ferenc és Alfredo Di Stéfano, akik 1960/1961-es idényben kevesebb, 30 találkozón 49 gólt hozott össze.

Az Aranycsapat legendája 49-ből 27-et jegyzett, ezzel pedig az adott évadban a gólkirályi címet is elhódította. A csapat mostani sztárjainak különversenyében egyébként Higuaín vezet, hiszen amíg ő 26-szor volt eredményes, addig kollégája „csak” 25-ször.

Igaz, a hátralévő két fordulóban még mind a ketten növelhetik a góljaik számát, más kérdés, hogy előfordulhat, annak ellenére sem lesz bajnok a Real, hogy ők jobb duót alkotnak a barcelonai Lionel Messi-Zlatan Ibrahimovic kettősnél, amely 47 gólnál jár.

Persze ez legkevésbé múlik Ronaldo és Higuaín teljesítményén, miután a két támadó a második helyen álló királyi csapat szezonbeli 96 góljának több mint felét szerezte.

Nélkülük aligha tartana itt a Real…

Higuaín a Chelsea-ben?

A Chelsea kész 40 millió eurót fizetni a Realnak Gonzalo Higuaínért, de csak abban az esetben, ha nem tudja szerződtetni a liverpooli Fernando Torrest. A spanyol játékos szándékai a nem ismertek, lapinformációk szerint viszont Higuaín – tárgyalási alap gyanánt – már rögzítette a maga anyagi igényeit. Ha igaz, az argentin csatár 4 és fél millió eurós évi fizetésért kész madridi klubját a londoniakéra cserélni – írta az MTI.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik