Élet-Stílus

Vetkőznek külföldön a szégyenlős brit nők

Felszabadultan és kevesebb gátlással adjuk át magunkat a pihenésnek akkor, ha külföldön nyaralunk. A brit nők még a bikinifelsőt is ledobják magukról.

Pedig a brit nők odahaza, a szigetországban meglehetősen visszahúzódók, ha napozásról van szó. Egyáltalán nem szeretnek kitárulkozni, olyannyira, hogy a fürdőruhákat értékesítők szerint az idei brit strandok úgy néznek majd ki, mintha egy 50-es évekbeli fotó elevenedett volna meg. Hazai nyaralásra ugyanis a legtöbb brit asszony és leány egyrészes fürdőruhát választ, lehetőleg olyat, ami minél többet takar testükből.

Hogy lehet mégis, hogy külföldön még ezek a szégyenlős brit nők is elvesztik a gátlásaikat? Sokan éppen azért tartózkodnak a fürdőruha-felső nélküli napozástól odahaza, mert attól félnek, hogy szembetalálják magukat egy ismerőssel, ami kínos helyzetek tömkelegével járna. Éppen ezért csak olyan helyen adják át magukat teljesen a napozás örömének, ahol biztosra veszik, hogy senki sem ismeri őket. Egy felmérés szerint a brit nők több mint fele topless napozott már külföldön.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik