Élet-Stílus

Megfenyegették a Lazio elnökét

Halálosan megfenyegették Claudio Lotitót. A Lazio tulajdonosa és elnöke az Inter elleni bajnoki előtt kapott pisztolygolyókat tartalmazó borítékot.

„Mindig is nagy hangsúlyt fektettünk a biztonságra, a sport szellemének megőrzésére, s arra, hogy senki ne legyen áldozata szóbeli vagy testi erőszaknak. Ugyanakkor újra olyan magatartással találjuk szembe magunkat, amely sérti a Lazio szurkolóit és gyűlöletet kelt, de leginkább Róma sportéletét sújtja” – nyilatkozta a megfenyegetett Lotito.

A 52 éves klubvezető hozzátette, véleménye szerint senkinek sincs joga ahhoz, hogy megkérdőjelezze a futballklub vezetőinek és játékosainak „lojális sportolói magatartását.”

Lazio-Inter 0-2

A városi rivális, a listavezető Intert kétpontos hátránnyal követő AS Roma drukkerei és az egyesület vezetői is kifogásolták, hogy vasárnap a Lazio hívei mindvégig a 2-0-ra győztes milánóiaknak szorítottak, saját kedvenceiket pedig kifütyülték a támadásoknál.

„Így telveséggel abszurdnak tűnik az a megállapítás, hogy a miénk a világ legszebb bajnoksága. Az Inter helyében szégyellném magam egy efféle győzelem után” – jegyezte meg a vasárnapi meccs után Rosella Sensi, az AS Roma elnöke.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik