Élet-Stílus

Minden korosztályban tarolt a Megasztár

Közel másfél millióan nézték meg a Megasztár ötödik szériájának első adását, a nézők nagy része ráadásul még a reklám után is visszatért.

Sikeresnek könyvelheti el első adását a Megasztár, a TV2 tehetségkutatójának ötödik szériája. A 18 és 49 év között korosztályban 43%-os közönségarányt tudott szerezni, pedig a rivális csatorna, az RTL Klub korántsem bízta a véletlenre a szombat estét: Jackie Chant küldte harcba, aki ezúttal csak 22,9%-ot érdekelt.

Még a tehetségkutató után is tartani tudta magát a TV2 a nézettségi versenyben. A Megasztár után induló Kismenők 27,2%-os közönségarányt ért el, míg az RTL-en futó Ki nevel a végén? annak ellenére, hogy Jack Nicholsont is versenybe küldte csupán 26%-ot hozott. Meglepő, de még azok a nézők is visszatértek a TV2 tehetségkutatójához, akik a reklámblokk alatt a rivális csatornához menekültek. Ettől függetlenül – bár a TV2 valamicskét faragott hátrányából – továbbra sem produkál erős hétköznapokat: közel 5 százalékpont a lemaradása az RTL Klubhoz képest.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik