Élet-Stílus

Vadóczék ikszeltek

Vadócz Krisztián csapata, az Osasuna megosztozott a pontokon a vendég Athletic Bilbaóval a Primera División 34. fordulójának hétfő esti mérkőzésén.

Izgalmasnak aligha nevezhető mérkőzésen gól nélküli döntetlen született a spanyol bajnokság 34. forulójának záró mérkőzésén, amelyen Vadócz Krisztián, az Osasuna magyar középpályása csereként alig több mint hét perc játéklehetőséget kapott, így elmondhatja magáról, hogy 24. forduló óta csapata valamennyi bajnokiján pályára lépett.

A pamplonaiak immár három mérkőzés óta nyeretlenek – két döntetlen és egy vereség a közelmúlt mérlege -, és jelenleg a 12. helyen állnak. A nemzetközi kupaszereplésre hajtó Athletic sincs éppen csúcsformában, a Valencia elleni vereségét két döntetlen követte, ráadásul a baszk együttes a legutóbbi három találkozóján még csak gólt sem szerzett.

Ezzel együtt még teljesítheti a célját, tekintve, hogy az Európa Liga-indulást jelentő hatodik helytől két, a Bajnokok Ligája-selejtezőt érő negyedik pozíciótól pedig hat pontra van, és még négy forduló hátravan a spanyol bajnokság 2009/2010-es szezonjából.

Primera División, 34. forduló:
Osasuna-Athletic Bilbao 0-0

Korábbi eredmények:
Getafe-Sevilla 4-3
Atlético Madrid-Tenerife 3-1
Almería-Espanyol 0-1
Real Mallorca-Málaga 1-1
Racing Santander-Villarreal 1-2
Sporting Gijón-Valladolid 0-2
Valencia-Deportivo La Coruna 1-0
Real Zaragoza-Real Madrid 1-2
Barcelona-Xerez 3-1

Ajánlott videó

Olvasói sztorik