Élet-Stílus

Seal lép fel Pécsett

A U2 és Sting helyett végül Seal ad koncertet a pécsi Expo Center szabadtéri színpadán. A fellépésre mintegy tízezer embert várnak.

Páva Zsolt, Pécs polgármestere hétfőn a baranyai megyeszékhelyen tartott sajtótájékoztatón elmondta, hogy a brit popénekes este nyolc órakor kezdődő koncertjére már kaphatóak a belépők. A politikus kiemelte: Seal az a világsztár, aki zenéjével nemcsak egy szűk kör, hanem széles rétegek igényeit ki tudja elégíteni, így minden bizonnyal nagy sikere lesz Európa egyik idei kulturális fővárosában is.

Korábban a szervezők a U2-val egyeztettek, szerették volna ha a rendezvénysorozat fő attrakcióját az együttes jelenti majd, ám velük végül zátonyra futottak a tárgyalások. Ennek az MTI szerint a legfőbb oka a helyszín volt, a U2 ugyanis a nagy stadionokat részesíti előnyben, ilyen helyszínt pedig Pécs nem tudott biztosítani. Ezután felmerült Sting, Bob Dylan és Paul McCartney neve is, de végül Seal lesz az, aki július 13-án nagyszabású koncerttel örvendezteti meg a rajongókat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik