Élet-Stílus

Löw megbocsát Kuranyinak?

Oliver Bierhoff, a német labdarúgó-válogatott menedzsere szerint bekerülhet a világbajnokságra utazó csapatba Kevin Kuranyi, akit Joachim Löw szövetségi edző jó ideje mellőz.

„Örülünk annak, hogy remek formában futballozó játékosok állnak rendelkezésre. Úgy vélem, nincs abban semmi, ha megváltoztatjuk korábbi álláspontunkat” – idézte a Kölner Stadt-Anzeiger című lap Bierhoffot. „Ha Joachim Löw úgy ítéli meg, hogy Kevin Kuranyi segítségére lehet a csapatnak, be fogja hívni” – tette hozzá a sportvezető, aki 1996-ban Európa-bajnokságot nyert a németekkel, ráadásul ő lőtte az aranygólt a döntőben.

A Schalke 04 támadója – aki jelenleg 18 gólnál tart a német bajnokságban – 2008 októberében különbözött össze a szövetségi kapitánnyal, aki azonnal kirakta őt a keretből. Löw akkor kijelentette, hogy a továbbiakban ne számítson meghívóra, később pedig többször megerősítette, Kuranyi számára nincs visszaút, a szurkolók, a német sajtó és egyes szakemberek azonban most már szívesen látnák őt a Nationalelfben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik