Élet-Stílus

Villarreal: kevesebb helyzet, több gól – videó

A nemzetközi kupaszereplésre hajtó Villarreal 2-1-re legyőzte az Atlético Madridot a spanyol labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában.

Az Estadio El Madrigalba látogató Atlético Madrid többet birtokolta a labdát, többet is próbálkozott lövéssel, mint az ellenfele, ennek ellenére a végén a Villarreal örülhetett.

A hazai csapat a 22. percben szerezte meg a vezetést, egy szöglet után Gódin a kapunak háttal terelte hálóba a labdát. Vendéghelyezetek után Rossi duplázta meg a Villarreal előnyét: Cani buktatását követően a bíró sípja néma maradt, az akció pedig ment tovább, De Gea először bravúrral védett, a kipattanóval szemben azonban már tehetetlen volt. A közelről eredményes olasz labdarúgó nyolcadik gólját jegyezte.

Ezzel el is döntötte a szombat esti meccset, az Atlético ugyanis egy kivételével elpuskázta a helyzeteit, vagy Diego Lopez védett bravúrral. A négy meccse nyertelen, zsinórban harmadik bajnokiját elveszítő fővárosiak erejéből csak a szépítésre futotta: a 64. percben Agüero előbb mellre vette a labdát, majd a jobb alsó sarokba helyezett.

Győzelmével a Villarreal feljött a hatodik helyre, az Atlético pedig maradt tizedik.


Primera División, 33. forduló:

Villarreal-Atlético Madrid 2-1 (2-0)
Gól: Godín (22.), Rossi (44.), ill. Agüero (64.)

Korábbi eredmények:
Espanyol-Barcelona 0-0
Sevilla-Sporting Gijón 3-0

Ajánlott videó

Olvasói sztorik