Élet-Stílus

Bombagólok, bunyó a francia rangadón – videó

Négy gólt, jókora bunyót - és utóbbi következtében három kiállítást is láthatott a nézősereg a szombat esti francia rangadón, amelyen a Bordeaux és a Lyon megosztozott a pontokon.

A két csapat nemrég a BL negyeddöntőjében mérte össze az erejét, és a párharcból a Lyon került ki győztesen. A Bordeaux a visszavágás reményével lépett pályára, és Chamakh fejesgóljával meg is szerezte a vezetést. A Lyon a szünet után Ederson bombagóljával egyenlített, majd a másik oldalon Plasil bizonyította, ő is képes valami hasonlóra – talán szebbre is -, a cseh játékos 28 méterről lőtt a jobb felső sarokba.

Az idegek pattanásig feszültek, olyannyira, hogy jókora dulakodás alakult ki a felezővonal magasságában az oldalvonal mellett, pofon is elcsattant, miután Réveillére letarolta Trémoulinast a találkozó végén. Mind a két játékos, s rajtuk kívül az egyik kéretlen igazságszolgáltató, Jussié is a kiállítás sorsára jutott. Ezt megelőzően, a 71. percben Cris 10 méterről csúsztatott a léc alá, beállítva a 2-2-es végeredményt. A Ligue 1-et a Marseille vezeti, a Lyon a harmadik, a Bordeaux pedig az ötödik a 33. forduló után.



Ligue 1, 33. forduló:


Bordeaux-Lyon 2-2 (1-0)


Gól: Chamakh (25)., Plasil (62.), ill. Éderson (55.), Cris (71.)

Kiállítás: Tremoulinas (90.), Jussie (90.), ill. Réveillére (90.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik