Élet-Stílus

Nem volt gól Barcelonában – videó

Hiába a Barcelona remek tavasza, a városi rivális Espanyol otthonában képtelenek voltak a gólszerzésre. Mivel az Espanyol sem tudta bevenni Valdés kapuját, így a csapatok gólnélküli döntetlennel távoztak a Cornellá El Prat stadionból. A döntetlennel leginkább a Real Madrid járt jól, akik, ha vasárnap nyerni tudnak a Valencia ellen, egy pontra megközelítik a Barcelonát.

Úgy tűnik, az Espanyol teszi nyílttá a spanyol bajnokságot azzal, hogy kicsit lelassította a Barcelona menetelését. Az Espanyol a találkozó alatt fegyelmezetten, és meglehetősen keményen játszott, nem sok mozgásteret hagyva a Barcelona játékosainak.

Ennek megfelelően nem sok helyzetet dolgoztak ki a csapatok, inkább a mezőnyjáték volt jellemző a találkozóra. A Barcelona ezzel elveszítette azt a lépéselőnyét, amit a rivális Real Madrid legyőzésével szerzett.

Espanyol-Barcelona, összefoglaló

A nap másik találkozóján a Sevillának nem okozott gondot a Gijon legyőzése. Kanoute már a 8. percben betalált, majd a vendégek előbb tíz, majd kilenc emberre fogyatkoztak. Fabiano az 53., míg Cala a 80. percben volt eredményes a nagy ellenállást tanusítani már nem tudó Gijonnal szemben.

Primera División, 33. forduló:
Espanyol-FC Barcelona 0-0
Kiállítva: Alves (62., Barcelona)

Sevilla-Sporting Gijón 3-0 (1-0)
Gól: Kanoute (8.), Fabiano (53.), Cala (80.)
Kiállítva: Bilic (32., Gijón), Jose Angel (79., Gijón)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik