Élet-Stílus

Nem csak Pataky Attila él UFO-k közt

A magyar énekes nemrégiben vallotta be már többször találkozott földönkívüliekkel. Egy világszintű felmérés szerint koránt sem csak ő hiszi hogy az UFO-k itt élnek köztünk.

A Reuters News megbízásából, 22 országában végzett új Ipsos Global @dvisor felmérés szerint a világ – vélhetően emberi – felnőtt lakosságának egyötöde hisz abban, hogy idegen lények látogattak el a bolygónkra, s embernek álcázva magukat élnek “közöttünk”.

A 23 000 felnőtt — országonként ezernél több válaszadó — részvételével végzett felmérés szerint tehát az emberek 80 százaléka nem hiszi, hogy idegen lények élnek közöttünk. Azok a nemzetek, amelynek lakói leginkább hiszik, hogy álcázott látogatókkal élünk együtt: India (45%) és Kína (42%), s azok, amelyek legkevésbé gondolják így: Belgium (8%), Svédország (8%) és Hollandia (8%).

(forrás: Ipsos Global @dvisor)

(forrás: Ipsos Global @dvisor)

Akik hiszik, hogy idegen lények látogattak el a bolygónkra, s embernek álcázva magukat élnek közöttünk inkább a férfiak közül kerülnek ki 22 százalékkal), míg a nők (17%) gondolják ugyanezt. Ugyanakkor inkább a 35 év alattiak (25%), mintsem a 35 és 54 év közöttiek (16%), vagy az 55 év felettiek (11%) vélik, hogy az idegenek köztünk élnek.
A végzettséget tekintve inkább magasabb iskolai végzettségűek (22%), mint az alacsonyabban, vagy közepesen iskolázottak (19%) gondolják hogy nem minden „embertársunk” ember.

Érdekesség, hogy a jövedelmi viszonyok tekintetében az alacsony, magas, és közepes keresetűek közt egyforma az ufóhívők aránya (22-20-19 százalék).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik