Élet-Stílus

Nem tervez jelentős erősítést a MU

Sir Alex Ferguson, a Manchester United idős menedzsere ízig-vérig skót lesz a nyáron, előre közölte, nem költekezik majd felelőtlenül az átigazolási piacon.

A maga előtt 709,5 millió fontos adósságot görgető angol klub a nyáron óvatos duhaj lesz az átigazolási piacon: nem tervez jelentős – azaz drága – erősítést. Erről Sir Alex Ferguson, a manchesteriek 68 éves menedzsere beszélt, kijelentette, nem sok új játékosnak kell majd helyet szorítani az öltözőben, egyúttal ismét arra panaszkodott, hogy az utolsó néhány évben „rettenetes elszabadultak az árak” a futballpiacon.

A skót tavaly is „óvatosan” költekezett, mindössze alig a negyedét fordította erősítésre annak a 80 millió fontnak, amelyet a Real Madrid utalt át az Old Traffordra Cristiano Ronaldo játékjogáért cserébe. Egyes, magukat jól értesültnek vélő szigetországi lapok a közelmúltban mások mellett David Villát (Valencia), Karim Benzemát (Real Madrid) és Franck Ribéryt is szóba hozták a Manchester Uniteddel, ám Sir Alex mostani bejelentése után nehezen hihető, hogy valamelyikük is Manchester United vörös mezébe öltözik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik